Eftersom kaffe är extremt känsligt för syre och fort blir gammalt säljs det färdigmalna kaffet endast i mindre förpackningar. Det är viktigt att ha din bryggteknik i åtanke när du förbereder malet kaffe, eftersom vissa bryggtekniker och kaffeutrustning behöver grövre eller finare kaffepulver. Ju mer du bearbetar kaffet, desto finare blir kaffepulvret. Kvaliteterna på malet kaffe som ofta används inkluderar:Olika malningsgrader
Grovmalet kaffe
Tjocka kaffepartiklar som är ungefär lika stora som kosher salt.Mediummalet kaffe
Grusiga partiklar som är ungefär lika stora som grov sand.Finmalet kaffe
Släta vid beröring av partiklar med ungefär samma storlek som granulat av bordssalt eller socker.Extra finmalet kaffe
Hitta extremt partiklar som är mindre än granulat av bordssalt eller socker.Turkisk kaffe
Ett fint pulver som liknar mjöl.
Visa underkategorier
REA - Krifi Bryggkaffe, 110gr
Gioia Gold 80% Arabica malet, 250gr
GIOIA Bio-Ft 100% Arabica 250g malet kaffe
GIOIA Nero 100% Arabica 250gr malet kaffe
Krifi Eccellente malet kaffe, 250gr
Krifi Bryggkaffe, 100gr
Krifi Bryggkaffe, 225gr
ALRp Agentur AB Rimfrostgatan 2B 212 23 Malmö Telefon: 040-321730 Email: info@espressoshop.se
Produktion & Design: Webbpartner
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen väljföretag eller privatperson